Plader til et hvert formål

Har du brug for en bordplade til dit køkken, dit bryggers eller måske et andet sted i dit hjem?

Sofabord med lamel bordplade og tablet holder, u-shaped concave bordben i midnight blue påsat

Plader

Uanset behov producerer vi i Crafted by MK plader så de passer perfekt til netop dit behov, i dine ønskede mål og med din yndlings linoleumsfarve på toppen.

Alle plader udføres i bedste birkekrydsfiners kvalitet. Når der monteres linoleum på den ene side af en krydsfinerplade opstår der spændinger i materialet, derfor monterer vi spærrepap på undersiden af alle vores bordplader for at sikre at pladen ’afbalanceres’ og derfor ikke slår sig.

Linoleum er et virkelig slidstærkt materiale og derfor velegnet til brug som bordplade. Dette kan være som spisebord, skrivebord, køkkenbord eller noget helt fjerde. Læs meget mere om linoleum lige her.

Er du træt af dit hvide og upersonlige køkken? Så pift dit køkken op med en unik linoleumsbordplade i lige præcis den farve, du ønsker dig allermest. Skab kontrast med en mørkegrøn bordplade, eller hvad med en pudderfarvet bordplade til dit grå køkken? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Crafted by MK laver speciallavede køkkenbordsplader med linoleum til dit køkken. Køkkenbordspladerne laves som udgangspunkt i birkekrydsfiner med valgfri linoleum på toppen, hvilket giver dig en helt særlig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit køkken.
Ethvert køkken har sine egne detaljer og derfor specielle krav, så send os en mail med mål og behov, så kan vi sammen finde en løsning og skabe en smuk og unik bordplade til dit køkken.

Plader med

betydning