De første 14 dage

Læs med her og hør om, hvordan de første 14 dage af Crafted by MK’s levetid har været. Høre mere om udfordringerne ved at starte en virksomhed, og hvilke planer vi har på tapetet for den næste uger.

Det er i dag 14 dage siden vi breakede nyheden om vores iværksætter drøm og gik ”live” på de sociale medier med vores virksomhed Crafted by MK. Vores forventninger var beskedne, for hvorfor skulle andre være interesseret i vores drøm?

 

Vi fik os noget af en positiv overraskelse – og tusind tak for det…

 

Vores målsætning var at nå 500 følgere på instagram, inden for den første uges tid, men den målsætning var til vores store glæde allerede indfriet efter bare en halv time. Inden der var gået 24 timer, havde vi rundet de først 2.000 følgere! –En fantastisk opbakning! For ikke at nævne alle de søde lykønskninger, forspørgsler på møbler og virtuelle high fives der kom vores vej. ✋

Fra os skal der lyde et kæmpe stort TAK! 🎈

Tak til jer der følger os, tak til jeres der liker, kommenterer og ikke mindst jer der giver os gode råd og giver jeres mening til kende – det håber vi, at i vil blive ved med, for det er uden tvivl det, der skal være med til at gøre os bedre og bedre.

…men med en god start følger også bekymringen for ikke at kunne leve op til forventningerne, både andres forventninger, men i endnu større grad vores egne forventninger. En ting er sikkert, vi vil gøre vores ypperst for at gøre Crafted by MK til en succes.

14 dage inde i vores nye iværksætter tilværelse har vi allerede været i vildrede mange gange! Der er uendelig mange ting at tage stilling til, ting der skal gøres og tanker der skal tænkes og føres. Heldigvis har vi besluttet os for, at tage jer med på vores rejse, hvilket betyder at vi altid har en hjælpende hånd vi kan række ud efter, det er guld værd! 💰

 

Fra Nybyggere til Crafted by MK

Hvordan går man fra at være “allemandseje” igennem et reality program, til nu at være os selv og vores eget brand?

– Nu er konkurrencen ikke længere imod de andre Nybyggere, nu er det en kamp for at opbygge vores eget brand. Et brand som vil skabe og udvikle møbler og indretningsløsninger, hvor funktionalitet og skandinavisk design går hånd i hånd – og lysten til at skabe og udvikle nye løsninger, er den helt store drivkræft.

Et af de første skridt vi har taget for at skabe vores eget brand, er designet af vores nye logo.

Men hold nu op vi må erkende, at det er en opgave vi helt klart har undervurderet både i form af tid men også betydning. For det er jo hammer vigtigt at vi ender med det helt rigtige logo som repræsentere os, og som ved første øjekast symboliserer alt det vi stå for.

Men fordi det er så svært, i hvert fald for os, er denne proces lang fra slut. Vi har allieret os med professionelle, så vi er sikre på, at vi ender med et godt resultat. Følg med på vores instagram @craftedbyMK hvor vi undervejs tager jer med på råd.

 

Praktiske men vigtige ting..

Selvom vi følte os relativt veloplyste omkring forsikring, bank, selskabsstruktur, nem-id og regnskab har det alligevel været tidskrævende opgaver igennem de første uger. Efterhånden er vi igennem bunken af praktiske opgaver og vi ser frem til mere tid til udvikling af Crafted by MK.

Dog mangler vi stadig at vælge regnskabssystem…🙄

Vi kan allerede nu konkludere at livet som iværksættere ikke indeholder langtidsplanlægning, men et par vigtige ting har vi da på tapetet i den næste uge.

 

  1. Først og fremmest skal projekt firmabil i hus 🚘
  2. Vi kan til kaffemøde hos en webshop, som potentielt gerne vil sælge nogle af vores møbler
  3. Sidst men ikke mindst håber vi på, at se jer på Onkel Dannys Plads på Vesterbro til marked på søndag d. 6 maj, hvor Crafted by MK skal luftes og sælger ud af vores prototyper

 

Rigtig god Søndag aften

Del denne post