specialdesignede møbler

– personlige møbler bygget til dit hjem

Nordisk stil og rumforståelse

Ønsker du mere ud af din bolig? Uanset om du ønsker bedre udnyttelse af dine kvadratmeter, mere opbevaring eller en løsning, der passer lige hjem til dig, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Crafted by MK er vi drevet af tanken om at optimere kvadratmeter og dermed skabe funktionelle hjem, der løser hverdagens indretningsudfordringer. Opnå en unik ingeniørtegnet løsning, lavet ud fra dine ønsker og behov. Vi har specialiseret os i at udtænke funktionelle løsninger til alle rum, der skaber sammenhæng og personlighed i rummet.

Sådan kommer du i gang

Processen over hvordan vi hjælper dig med at lave den helt rigtige løsning til dit hjem. Kontakt os - Møde - udvikling - udførelse

Step 1

Kontakt os til en uforpligtende snak omkring jeres situation og behov – uanset om du har et ønske om at udnytte din bolig i højere grad eller du har udtænkt den smarteste løsning, du har brug for hjælp til at udføre.

Step 2: Møde for specialdesignede møbler (ikon)

Step 2

Derefter arrangerer vi et møde enten hjemme hos jer eller på vores værksted. Mødet inkluderer opmåling, materiale- og farvevalg. 
Det er selvfølgelig vigtigt at løsningen passer ind i resten af jeres hjem og derfor har vi altid farver og træsorter med på vores første møde, så vi sikre det rigtige valg af farve- og materiale.

Step 3: Design proces af specialdesignede møbler (ikon)

Step 3

Vi lytter til jeres tanker og behov og tilfører derefter vores ideer og erfaringer, som samme danner grundlag for den løsning vi præsenterer for jer. Typisk tegner vi denne løsning i 3D. Derefter tilføjes ændringer og tilretning i samarbejde med jer. Denne fase slutter først når I er sikre på at løsningen er den helt rigtige og mave-fornemmelsen er god.

Step 4: Udførelsen af opgave for specialdesignede møbler (ikon)

Step 4

Når i er tilfredse med løsningen er vi klar til at igangsætte eksekveringen af projektet.

Hyggekrog med sofabord i grå linoleum med hvide metal ben

Kontakt os og fortæl mere om dit projekt

Ønsker du mere ud af din bolig, så send os en mail med jeres ønsker og behov. Vi arbejder ud fra en filosofi om at optimere kvm om end det handler om ændringer af plantegninger, opbevaringsplads eller et nyt multimøbel.

Fin nordisk bænk i krydsfinér med opbevaringsplads under. Pyntet med pude, lampe og blade.