Opbevaringsløsninger

Camilla & Astrid bor i en dejlig gammel lejlighed i indre by. En lejlighed med massere af personlighed men uden så meget opbevaring. De henvendte sig med et ønske om flere opbevaringsløsninger i deres lejlighed, løsninger der kunne skabe en rød tråd og samtidig løse et behov.

Vi mødtes i deres lejlighed, hvor vi fik en god snak om deres behov. Vi snakkede om, hvilken type af opbevaring de som udgangspunkt havde overvejet og hvilke typer af løsninger, der ville kunne løse deres behov. Derefter gik vi rundt i lejligheden rum efter rum og talte om nye løsninger, materialer, farver og størrelser.

Særligt talte vi frem og tilbage om den optimale udnyttelse af deres lange smalle gang, med det irriterende el-skab i midten. Et rum de gerne ville have til at indeholde et højt antal af seje sneakers, rulleskøjter og jakker.

Efter mødet sendte vi et samlet tilbud afsted. Hvorefter projektet kunne igangsættes.

Her er billeder af montering samt af den færdige løsningen, hvor udfordringerne med sko alle steder i entreen, bunker rundt i lejligheden og manglende opbevaring på badeværelset blev løst.

Del denne post