Kreative mødelokaler

Hos BusinessHouse i Roskilde var der brug for nogle nye mødelokaler. To rum skulle forvandles til indbydende mødelokaler, men ene rum var ikke bare et almindeligt rum. Nej, det var et rum, der blev brugt til opbevaring, og som nu skulle totalrenoveres og blive til et super lækkert mødelokale. Johnny Schäffer, Indehaver af BusinessHouse, tog fat i os og spurgte om det ikke var en opgave for os? Og jo, det var da lige en opgave for os.

Projektet blev skudt i gang med en god lang snak med Johnny om, hvilke elementer der skulle i spil i de to rum. Johnny fortalte os nærmere om, hvilken funktion de to lokaler skulle have og hvilke behov de skulle dække. Efter snakken med Johnny, gik vi i kast med at finde inspiration og gode idéer, der kunne gøre mødelokalerne spændende og indbydende. Vi fremlagde vores forskellige designløsninger til de to rum for Johnny på et efterfølgende møde, hvor vi også fik taget de første beslutninger, så vi kunne gå i gang med projektet.

[TEGNINGER, MOODBOARD, ETC]

På et senere møde bliver de sidste ting vedtaget, så vi kunne lægge sidste hånd på de to mødelokaler.

Det ene mødelokale skal bruges til møder for større grupper. Der er sat tavler på væggene, der indbyder til en anderledes møde-proces. Det skal være et mødelokale, hvor man ikke skal sidde ved bordet hele tiden eller kun har en enkelt flip-over at tegne og fortælle ved. Det skal indbyde til kreativitet og ud-af-boksen-tænkning.

Det andet lokale skal bruges til en-til-en eller en-til-to samtaler, og byder derfor på andre møbler og indretning. Johnny ønskede en mere hjemlig stemning, hvorfor vi har valgt at male den ene væg en lækker farve samt holde fokus på et sofaområde og et mindre skrivebord.

Hvad synes I? Kunne man ikke godt holde møde her?

Del denne post