FAQ

Frequenly asked questions

Alle produkter bliver produceret specielt til dig, efter dine ønsker til størrelsen og farver af linoleummet, derfor har vi 2-3 ugers leveringstid på alle varer her på webshoppen.

Ja, vores møbler bliver håndlavet og produceret af os selv på vores værksted i Glostrup.

Vi bruger danske fragt firmaer til transport af vores produkter.

Hvis du har brug for montering af din vare, eks. et specialbygget skrivebord, vil vi oftest selv levere og montere produktet.

Du er meget velkommen til selv at hente din ordre på vores værksted i Glostrup, send os en mail så vi sammen kan aftale et tidspunkt.

Vi får specialfremstillet vores egne bordben som vi synes passer i stil til vores border. Det er også muligt at købe bordben separat.

Der er naturligvis 14 dages returret på alle produkter, der ikke er specialfremstillet til dig (eksempelvis bordben). Bestiller du produkter med særlige mål og selvvalgt linoleum bliver produktet specialfremstillet til dig, hvilket betyder at din fortrydelsesret kun gælder indtil fremstillingen af dit bestilte produkt igangsættes. Læs mere her (henvisning)

Vi har lavet en aftale med 3*34 som fragter vores produkter hele vejen hjem til din trappesten. Det koster 400 kr. for levering af vores produkter. Der er gratis levering af bordben.

Husk du altid er velkommen til at hente dine produkter på vores værksted i Glostrup.

Som udgangspunkt er linoleum meget nemt at holde. Til daglig brug anvendes vand og en frisk klud (uden opvaskemiddel). Har dit bord brug for en større omgang, så opløs lidt sæbespåner og giv bordet en ordentlig omgang.
Det er vigtigt at du ikke anvender vaskemidler med mange alkener, såsom brun sæbe og opvaskemiddel, da dette kan beskadige linoleum. Brug gerne sæbespåner.

Ja da! Vi kommer meget gerne på besøg for at måle op, komme med ideer og forslag til personlige løsninger til dit hjem. Kontakt os om dette.

Skriv os en mail på contact@craftedbymk.com, så kan vi sammen finde et tidspunkt der passer. Send os gerne et par linjer om den egentlige opgave, så kan vi bedre forberede os inden.