Handelsbetingelser

  • Generelle oplysninger
  • Bestilling
  • Betaling
  • Fragt og levering
  • Modtagelse
  • Defekte varer
  • Retur/fortrydelse
  • Reklamationsret
  • Persondatapolitik & Cookies
  • Øvrige informationer
  • Materialer

Generelle oplysninger

Firma: Crafted by MK Aps
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR-nr. 3929 7825
Adresse: Naverland 14, 2600 Glostrup
Mail: contact@craftedbymk.com
Telefonnummer: 2348 4436

Bestilling

Hos Crafted by MK kan du bestille møbler, bordben og specialdesignede møbler via vores website www.craftedbymk.com, på mail contact@craftedbymk.com eller ved at ringe på tlf. 2348 4436.

Når du bestiller møbler hos os, laver vi møblerne lige præcis efter dine ønsker.

Møblerne forhandles eksklusiv fragt. Fragten tillægges produktets/produkternes pris eller disse kan afhentes på vores værksted i Glostrup.

Skulle du have spørgsmål til vores services eller produkter, der ikke er at finde på hjemmesiden, kan du blot tage kontakt til os på telefon 23484436 eller mail contact@craftedbymk.com

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Crafted by MK indgås aftaler på følgende sprog:

  • Dansk

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på craftedbymk.com, hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura, skal du blot sende en mail til contact@craftedbymk.com.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på craftedbymk.com – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid annulleres af forældre, skulle det vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

Betaling

Hos Crafted by MK kan der betales med:

  • Visa/Dankort (Ingen betalingsgebyr)
  • MasterCard DK, Visa Electron, Danske Kort (0,00 DKK + 1,25%)
  • MasterCard, Maestro, VISA, JCB, Udenlandske Kort (0,00 DKK + 3,75%)

Der er hos Crafted by MK kun kortgebyr med betaling af kreditkort. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen. Kort gebyrerne er ikke pålagt af Crafted by MK, men af firmaerne bag kreditkortene.

Hos Crafted by MK hæves beløbet på din ordre først på dit kort, når varerne sendes fra Crafted by MK. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt og levering

Levering med danske fragtfirmaer

Hos Crafted by MK er fragt ikke inkluderet i prisen af produktet og prisen på fragt kan varierer alt afhængigt af dit valgte produkt/produkter.

For bordben, hylder og skohylder er der fri fragt ved køb af varer over 1.500 kr. Ved køb under 1.500 kr. koster fragt 150 kr.

For resterende produkter, listet herunder, er  prisen på fragt 250 kr. uanset pris på det færdige produkt:

  • Spisebord
  • Sofabord
  • Skrivebord
  • Sofabord m/lameloverflade
  • Bænk
  • Bænk m/opbevaring
  • Plader

Som udgangspunkt er de fleste varer special lavet, og produktet skal derfor produceres før afsendelse. Vi samler så vidt det er muligt produkter, så disse afsendes samtidigt. Hvis du ønsker, at vi delleverer dine varer når de bliver færdig produceret, bedes du kontakte vores kundeservice på <contact@craftedbymk.com eller på 2348 4436.

Vi har en aftale med 3*34 som fragter vores produkter hele vejen hjem til din trappesten.

Husk du altid er velkommen til at hente dine produkter på vores værksted i Glostrup, dette er selvfølgelig gratis og vi giver gerne en kop kaffe.

Alle produkter bliver produceret specielt til dig, efter dine ønsker til størrelsen og farver af linoleum, derfor har vi 2-3 ugers leveringstid på alle varer her på webshoppen.

Når du har bestilt dine produkter på hjemmesiden vil du kort efter du har lagt en bestilling modtage en ordrebekræftelse.

Crafted by MK kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser forsaget af fragtselskabet.

Modtagelse

Vi opfordrer til, når du modtager dine varer fra Crafted by MK, at undersøger emballagen for eventuelle skader inden du kvitterer for modtagelsen. Hvis der skulle være forekommet skade på emballagen, skal modtagelseskvitteringen/fragtbrevet som minimum noteres med følgende: ”Pakken beskadiget” eller "Modtaget med forbehold". Herefter kan pakken modtages og kvitteringen gemmes. Hvis du skulle være så uheldig at ikke bare emballagen er beskadiget, men også indholdet/varen er beskadiget kontaktes Crafted by MK indenfor 24 timer med oplysning om ordrenummer. Det er vigtigt i sådanne tilfælde at alt emballage beholdes, da dette skal bruges som dokumentation på fragtskade.

Anmeldelse af defekter eller mangler skal forekomme hurtigst muligt til Crafted by MK, dog senest 24 timer efter modtagelsen, da senere henvendelse kan medføre at transportfirmaet afviser din sag.

Henvendelse kan ske på tlf. 2348 4436 eller på mail: contact@craftedbymk.com.

Crafted by MK gør opmærksom på, at hvis du som kunde giver tilladelse til at pakken må stilles udenfor din dør eller andre steder, kan der forekomme tvivlsspørgsmål om hvornår en evt. skade på produktet er sket. Vi anbefaler derfor at denne mulighed kun benyttes, hvis det er yderst nødvendigt eller at du har bestilt et produkt der ikke er skrøbelig.

Defekte varer

Crafted by MK vil i tilfælde af fejllevering eller modtagelse af et defekt produkt dække transportomkostningerne. Hvis du har fået leveret et forkert produkt, opfordrer vi til at man kontakter os hurtigst muligt. Herefter vil vi sende en betalt postkvittering, som du blot skal klistre på pakken og derefter sende af sted. Vi vil herefter naturligvis ombytte og sende et nyt produkt af sted med det samme, når vi har modtaget det fejlleverede produkt, med mindre andet er aftalt.

Retur/Fortrydelse

Det er to forskellige regelsæt for retur og fortrydelsesret, alt afhængigt af om din bestilte vare er et standart produkt, eller er produkt fremstillet særligt til dig, et såkaldt bestillingskøb.

Returret – bestillingskøb (gælder alle produkter på nær bordben)

De fleste produkter forhandlet af Crafted by MK fremstilles efter bestilling, et såkaldt bestillingskøb. Derfor falder sådanne produkter under kategorien bestillingskøb, hvilket betyder at din fortrydelsesret kun gælder indtil fremstillingen af dit bestilte produkt igangsættes.

Når du har godkendt dimensionerne af dit produkt, samt valgt farven/farverne af linoleum, igangsættes produktionen af dit bestilte produkt. Når bearbejdelses processen af produktet er påbegyndt – kan produktet ikke returneres ej heller refunderes da produktet er specialfremstillet til dig.

På bordben er der 14 dages fuld returret, da disse er en standard vare.

Fortrydelse (Kun for Bordben)

§6.1 Skulle du fortryde dit køb, skal der senest 14 dage efter modtagelse, sendes en utvetydig meddelelse herom. Varen skal være sendt retur senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse. Du vil herefter få dine penge tilbage. Vi informerer om, at ved fortrydelse betaler du selv for returfragten.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved contact@Craftedbymk.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering (Kun for bordben)

§6.2 Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Dette betyder at originalemballagen altid bør returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier, som er nødvendig info for vores andre kunder. Da der ikke kan skaffes ny emballage til produkterne, har emballagen væsentlig værdi for produktet og skal derfor med retur i ubeskadiget stand. Det er derfor vigtigt, at der ikke sættes tape eller andre klistermærker direkte på original emballage, der må heller ikke skrives direkte på original emballagen. Det må derfor understreges, at åbning, ødelæggelse eller tilbage levering, i ikke original emballage, har betydning for spørgsmålet, om varen er værdiforringet.

Varens stand, når du sender den retur (Kun for bordben)

§6.3 Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Fast montering af et produkt betragtes i denne henseende som egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

§6.4 Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Naverland 14, 2600 Glostrup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

§6.5 Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler på CraftedbyMK.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse: Crafted by MK, Naverland 14, 2600 Glostrup.

Når du returnerer varen, bedes du angive hvad der er galt med varen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Persondatapolitik og cookies hos Crafted by MK

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Crafted by MK.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Crafted by MK indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på CraftedbyMK.com er Crafted by MK ApS, Naverland 14, 2600 Glostrup.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside, du er dog meget velkommen til at kontakte os via telefon 2348 4436 eller på e-mail Contact@CraftedbyMK.com hvor vi sammen kan finde en anden løsning.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse contact@craftedbymk.com.

Crafted by MK anvender logstatistik. Det betyder, at vi anvender statistikken til eksempelvis at undersøge, hvilke produkter der sælger bedst.

Nedenfor kan du læse videre omkring Crafted by MK’s brug af cookies og logstatistik.

Cookies:

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.

Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

På Crafted by MK anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.

Logstatistik:

Logstatistik bruges på Crafted by MK og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

På Crafted by MK anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en online aftale med Crafted by MK, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Crafted by MK ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Crafted by MK videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Crafted by MK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Crafted by MK via e-mail Contact@CraftedbyMk.com.

Øvrige informationer

Forbehold for ændringer

Crafted by MK forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug

Misbrug af Crafted by MK medfører politianmeldelse.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Crafted by MK på enten vores mail: contact@CraftedbyMk.com eller tlf. 2348 4436. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 18.09.2018.

Materialer

Krydsfiner

Krydsfiner er et naturmateriale lavet af presset birketræ. Lagdelingen af fineren består af lysere og mørkere lag, der skaber krydsfinerens smukke lagdeling, og derved skaber des særlig udtryk. Der forekommer derfor altid farveforskelle i de forskellige lag og små åbninger i lagene kan forekomme.

Naturmaterialer er levende materialer der over tid og ved temperatur udsving kan give sig. Vi monterer altid spærrepap på bagsiden af vores bordplader for sikre styrke og får at modvirke at pladen buer/slår sig. Dog kan der ved store plader og derved store spændevider forekomme et lille svaj.

Hos Crafted by MK ønsker vi at passe på naturen, og derfor anvender vi udelukkende FSC certificeret træ. Det er vigtigt for os at det træ vi anvender er en del af en større bæredygtigt livscyklus, hvorfor vi selv gør hvad vi kan for at genanvende alt overskudsmateriale.

Linoleum

Det er vigtigt at understrege at linoleumsfarverne vidst her på sitet kan varierer i farve alt afhængig af din skærms kalibrering.

Crafted by MK anvender et kvalitetslinoleum som er fremstillet af naturlige materialer såsom trærester og savsmuld tilsat linolie. Linoleum er opbygget af 3 lag, det første består af imprægneret filt der sikre linoleummets fleksibilitet og evne til at tilpasse sig. Det næste lag er linoleumsgranulat, bestående af savsmuld og linolie med tilsat farve. Til sidst et lag mat lak til overfladebehandling, der giver linoleummet sin særlige matte udstråling og hindrer lysreflekser.
Linoleum er et bæredygtigt materiale der er biologisk nedbrydelig, linoleum er derfor et natur- og miljø venligt valgt, også set i materialets livscyklus perspektiv.

Firma: Crafted by MK Aps
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR-nr. 3929 7825
Adresse: Naverland 14, 2600 Glostrup
Mail: contact@craftedbymk.com
Telefonnummer: 2348 4436

Hos Crafted by MK kan du bestille møbler, bordben, speciallavede møbler og indretningshjælp via vores website www.craftedbymk.com, på mail contact@craftedbymk.com eller ved at ringe på tlf. 2348 4436.

Når du bestiller møbler hos os, laver vi møblerne lige præcis efter dine ønsker.

Møblerne forhandles eksklusiv fragt. Fragten tillægges produktets/produkternes pris eller disse kan afhentes på vores værksted i Glostrup.

Skulle du have spørgsmål til vores services eller produkter, der ikke er at finde på hjemmesiden, kan du blot tage kontakt til os på telefon 23484436 eller mail contact@craftedbymk.com

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Crafted by MK indgås aftaler på følgende sprog:

  • Dansk

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på craftedbymk.com, hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura, skal du blot sende en mail til contact@craftedbymk.com.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på craftedbymk.com – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid annulleres af forældre, skulle det vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

Hos Crafted by MK kan der betales med:

  • Visa/Dankort (Ingen betalingsgebyr)
  • MasterCard DK, Visa Electron, Danske Kort (0,00 DKK + 1,25%)
  • MasterCard, Maestro, VISA, JCB, Udenlandske Kort (0,00 DKK + 3,75%)

Der er hos Crafted by MK kun kortgebyr med betaling af kreditkort. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen. Kort gebyrerne er ikke pålagt af Crafted by MK, men af firmaerne bag kreditkortene.

Hos Crafted by MK hæves beløbet på din ordre først på dit kort, når varerne sendes fra Crafted by MK. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering med danske fragtfirmaer

Hos Crafted by MK er fragt ikke inkluderet i prisen af produktet og prisen på fragt kan varierer alt afhængigt af dit valgte produkt/produkter.

For bordben, hylder og skohylder er der fri fragt ved køb af varer over 1.500 kr. Ved køb under 1.500 kr. koster fragt 150 kr.

For resterende produkter, listet herunder, er  prisen på fragt 250 kr. uanset pris på det færdige produkt:

  • Spisebord
  • Sofabord
  • Skrivebord
  • Sofabord m/lameloverflade
  • Bænk
  • Bænk m/opbevaring
  • Plader

Som udgangspunkt er de fleste varer special lavet, og produktet skal derfor produceres før afsendelse. Vi samler så vidt det er muligt produkter, så disse afsendes samtidigt. Hvis du ønsker, at vi delleverer dine varer når de bliver færdig produceret, bedes du kontakte vores kundeservice på <contact@craftedbymk.com eller på 2348 4436.

Vi har en aftale med 3*34 som fragter vores produkter hele vejen hjem til din trappesten.

Husk du altid er velkommen til at hente dine produkter på vores værksted i Glostrup, dette er selvfølgelig gratis og vi giver gerne en kop kaffe.

Alle produkter bliver produceret specielt til dig, efter dine ønsker til størrelsen og farver af linoleum, derfor har vi 2-3 ugers leveringstid på alle varer her på webshoppen.

Når du har bestilt dine produkter på hjemmesiden vil du kort efter du har lagt en bestilling modtage en ordrebekræftelse.

Crafted by MK kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser forsaget af fragtselskabet.

Vi opfordrer til, når du modtager dine varer fra Crafted by MK, at undersøger emballagen for eventuelle skader inden du kvitterer for modtagelsen. Hvis der skulle være forekommet skade på emballagen, skal modtagelseskvitteringen/fragtbrevet som minimum noteres med følgende: ”Pakken beskadiget” eller "Modtaget med forbehold". Herefter kan pakken modtages og kvitteringen gemmes. Hvis du skulle være så uheldig at ikke bare emballagen er beskadiget, men også indholdet/varen er beskadiget kontaktes Crafted by MK indenfor 24 timer med oplysning om ordrenummer. Det er vigtigt i sådanne tilfælde at alt emballage beholdes, da dette skal bruges som dokumentation på fragtskade.

Anmeldelse af defekter eller mangler skal forekomme hurtigst muligt til Crafted by MK, dog senest 24 timer efter modtagelsen, da senere henvendelse kan medføre at transportfirmaet afviser din sag.

Henvendelse kan ske på tlf. 2348 4436 eller på mail: contact@craftedbymk.com.

Crafted by MK gør opmærksom på, at hvis du som kunde giver tilladelse til at pakken må stilles udenfor din dør eller andre steder, kan der forekomme tvivlsspørgsmål om hvornår en evt. skade på produktet er sket. Vi anbefaler derfor at denne mulighed kun benyttes, hvis det er yderst nødvendigt eller at du har bestilt et produkt der ikke er skrøbelig.

Crafted by MK vil i tilfælde af fejllevering eller modtagelse af et defekt produkt dække transportomkostningerne. Hvis du har fået leveret et forkert produkt, opfordrer vi til at man kontakter os hurtigst muligt. Herefter vil vi sende en betalt postkvittering, som du blot skal klistre på pakken og derefter sende af sted. Vi vil herefter naturligvis ombytte og sende et nyt produkt af sted med det samme, når vi har modtaget det fejlleverede produkt, med mindre andet er aftalt.

Det er to forskellige regelsæt for retur og fortrydelsesret, alt afhængigt af om din bestilte vare er et standart produkt, eller er produkt fremstillet særligt til dig, et såkaldt bestillingskøb.

Returret – bestillingskøb (gælder alle produkter på nær bordben)

De fleste produkter forhandlet af Crafted by MK fremstilles efter bestilling, et såkaldt bestillingskøb. Derfor falder sådanne produkter under kategorien bestillingskøb, hvilket betyder at din fortrydelsesret kun gælder indtil fremstillingen af dit bestilte produkt igangsættes. Når du har godkendt dimensionerne af dit produkt, samt valgt farven/farverne af linoleum, igangsættes produktionen af dit bestilte produkt. Når bearbejdelses processen af produktet er påbegyndt – kan produktet ikke returneres ej heller refunderes da produktet er specialfremstillet til dig. På bordben er der 14 dages fuld returret, da disse er en standard vare.

Fortrydelse

§6.1 Skulle du fortryde dit køb, skal der senest 14 dage efter modtagelse, sendes en utvetydig meddelelse herom. Varen skal være sendt retur senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse. Du vil herefter få dine penge tilbage. Vi informerer om, at ved fortrydelse betaler du selv for returfragten. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved contact@Craftedbymk.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

§6.2 Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.Dette betyder at originalemballagen altid bør returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier, som er nødvendig info for vores andre kunder. Da der ikke kan skaffes ny emballage til produkterne, har emballagen væsentlig værdi for produktet og skal derfor med retur i ubeskadiget stand. Det er derfor vigtigt, at der ikke sættes tape eller andre klistermærker direkte på original emballage, der må heller ikke skrives direkte på original emballagen. Det må derfor understreges, at åbning, ødelæggelse eller tilbage levering, i ikke original emballage, har betydning for spørgsmålet, om varen er værdiforringet.

Varens stand, når du sender den retur

§6.3 Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Fast montering af et produkt betragtes i denne henseende som egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

§6.4 Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Naverland 14, 2600 GlostrupDu kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.§6.5 Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Når du handler på CraftedbyMK.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse: Crafted by MK, Naverland 14, 2600 Glostrup.

Når du returnerer varen, bedes du angive hvad der er galt med varen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Crafted by MK. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.Crafted by MK indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på CraftedbyMK.com er Crafted by MK ApS, Naverland 14, 2600 Glostrup.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringbekræftelse.Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside, du er dog meget velkommen til at kontakte os via telefon 2348 4436 eller på e-mail Contact@CraftedbyMK.com hvor vi sammen kan finde en anden løsning. Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, med henblik på levering af dine indkøb. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse contact@craftedbymk.com.Crafted by MK anvender logstatistik. Det betyder, at vi anvender statistikken til eksempelvis at undersøge, hvilke produkter der sælger bedst.Nedenfor kan du læse videre omkring Crafted by MK’s brug af cookies og logstatistik.

Cookies:

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.På Crafted by MK anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.

Logstatistik:

Logstatistik bruges på Crafted by MK og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.På Crafted by MK anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en online aftale med Crafted by MK, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Crafted by MK ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.Oplysninger afgivet til Crafted by MK videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.Som registreret hos Crafted by MK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Crafted by MK via e-mail Contact@CraftedbyMk.com.

Forbehold for ændringer

Crafted by MK forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug

Misbrug af Crafted by MK medfører politianmeldelse.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Crafted by MK på enten vores mail: contact@CraftedbyMk.com eller tlf. 2348 4436. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby www.forbrug.dkEr du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odrHandelsbetingelserne er senest opdateret 18.09.2018.

Krydsfiner

Krydsfiner er et naturmateriale lavet af presset birketræ. Lagdelingen af fineren består af lysere og mørkere lag, der skaber krydsfinerens smukke lagdeling, og derved skaber des særlig udtryk. Der forekommer derfor altid farveforskelle i de forskellige lag og små åbninger i lagene kan forekomme.

Naturmaterialer er levende materialer der over tid og ved temperatur udsving kan give sig. Vi monterer altid spærrepap på bagsiden af vores bordplader for sikre styrke og får at modvirke at pladen buer/slår sig. Dog kan der ved store plader og derved store spændevider forekomme et lille svaj.

Hos Crafted by MK ønsker vi at passe på naturen, og derfor anvender vi udelukkende FSC certificeret træ. Det er vigtigt for os at det træ vi anvender er en del af en større bæredygtigt livscyklus, hvorfor vi selv gør hvad vi kan for at genanvende alt overskudsmateriale.

Linoleum

Det er vigtigt at understrege at linoleumsfarverne vidst her på sitet kan varierer i farve alt afhængig af din skærms kalibrering.

Crafted by MK anvender et kvalitetslinoleum som er fremstillet af naturlige materialer såsom trærester og savsmuld tilsat linolie. Linoleum er opbygget af 3 lag, det første består af imprægneret filt der sikre linoleummets fleksibilitet og evne til at tilpasse sig. Det næste lag er linoleumsgranulat, bestående af savsmuld og linolie med tilsat farve. Til sidst et lag mat lak til overfladebehandling, der giver linoleummet sin særlige matte udstråling og hindrer lysreflekser.
Linoleum er et bæredygtigt materiale der er biologisk nedbrydelig, linoleum er derfor et natur- og miljø venligt valgt, også set i materialets livscyklus perspektiv.

Skærmbillede 2018-06-14 kl. 10.52.54