Specialbygget Reol

"Vi kunne godt tænke os en stor asymmetrisk reol på hele den ene væg, i vores nye lejlighed, kan I hjælpe?”

Sådan lød det da Christinna skrev til os på Instagram, @craftedbyMK.

Vi inviterede Christinna & Camilla forbi vores værksted til en uddybende snak om deres ønsker til reolen og til materialevalg;

  • Fleksibel reol der kan danne ramme og skabe hygge i vores nye stue
  • Med farver som kontrast til den nye lejlighed
  • Asymmetri men med roligt udtryk

Vi bruger en del tid på at bygge og dimensionere vores ideer i 3D. Det gør vi for at sikre det rigtige resultat inden vi går i gang i værkstedet. Nedenfor er et udsnit af de tanker vi havde forud for opbygningen af reolen.

Vores tanker bag ved reolen

  • En smart og fleksible reol der kan ændres og kombineres efter behov. Fleksibilitet kan skabes ved at opbygge reolen i moduler som kan flyttes rundt og ændres efter behov. 
  • Linoleummet er placeret asymmetrisk og forskelligt på de fire moduler, dette skaber yderligere en dimension til det samlede udtryk af reolen.
  • Der en mange måder at lave en reol asymmetrisk på, balancen ligger i at ramme et udtryk der indeholde tilpas meget symmetri for at undgå et rodet resultat. Her har vi valgt at holde mange rum i den samme størrelse for at skabe balance.
  • En praktisk reol kræver godt dimensionerede rum, med plads til ting, det nytter ikke at rummene er for store eller for små.

Efter et par uger, mødtes vi igen på værkstedet for at vise Christinna og Kamilla den 3D tegning vi havde udarbejdet. Efter et par justeringer i forhold til størrelsen af sofaen blev tegningen godkendt.

Psst.. den er god nok, det er Christinna Pedersen & Kamilla Rytter Juhl, hele Danmarks OL medaljevindere i Badminton!

Vi sendte Christinna og Kamilla hjem, og så var det ellers med at komme i gang med produktionen. ​Der blev skåret træ, påført linoleum og bygget 4 forskellige moduler, der tilsammen udgør reolen.

Da alle 4 moduler var færdige, svingede Christinna forbi med en flyttevogn, så reolen kunne komme med til Aalborg og den nye lejlighed. Vi fik sendt reolen afsted, og vi var nu super spændte på at se reolen sat op og ikke mindst til at se reolen indrettet med  Christinna og Kamilla ting. 

Da reolen var sat op, sendte de os nogle fantastiske billeder sammen med disse fine ord:

"Det er svært ikke at være super positiv efter vi har modtaget den specialfremstillet reol fra Crafted by MK. Den er bare så fed hvis man spørger os! Selve processen inden den færdige reol endte i vores lejlighed, var helt vildt sjov at være med i. Vi kan godt lide at være med på sidelinjen, og det gav Maria og Kristian os virkelig mulighed for. Fra tegninger på en computeren, hyggeligt møde og skriverier frem og tilbage, til reolen stod færdig. Vi vil til enhver tid anbefalde at få fremstillet møbler hos dem. Måske vi selv vender tilbage på et senere tidspunkt"

Vi synes, at det ser fantastisk flot ud!

Tusind tak til jer begge @rytterjuhlpedersen

Del denne post