Status på “Crafted by MK”

Tiden flyver afsted, og det er vidst på sin plads, at opdatere alle jer derude på hvordan det går med os og vores nye virksomhed!

Det korte svar er – det går rigtig godt 🙂

Det længere svar kan umuligt ikke være i ét blogindlæg, men kommer over de næste par uger i flere kortere.

Siden vores sidste blogindlæg, har vi arbejdet på flere ting!

 

  • Virksomhedstanker ( Vision, fokus & koncept)
  • Logo ( Puha..)
  • Projekt hjemmeside
  • Danner – Donation af bord
  • Møbler ( Udvikling og prototyper)
  • Indretning (Fra små til store projekter)
  • Markeder ( Onkel Dannys plads ) og på Søndag d. 3 – Ritas Blå Lopper
  • Ny bil
  • Rummeligt.dk
  • Fisker-huset i Jyllinge

 

Wow.. det var alligevel en længere liste end forventet, men i bund og grund et meget rigtigt udtryk for den mængde at bolde og projekter vi lige nu har i luften.

 

Virksomhedstanker

Da vi besluttede os for at starte Crafted by MK, var vi begge meget enige om, at det skulle være en virksomhed med en klar vision, målrettet fokus og bullet-proved koncept – og her er vi så, 6 uger inde i virksomhedens levetid og bestemt uden nogen klar vision, massere af projekter i forskellige retninger og langt fra et færdigudviklet koncept. Vi har gjort lige modsat af hvad enhver start-up ”opskriftsbog” understreger som værende livsnødvendigt for at overleve! Derimod er vi gået med hjertet og mavefornemmelsen, måske forkert!? Det må tiden vise.. Men lige nu er vi stadig forblændet, af mulighederne der åbner sig, bolde der bliver kastet vores vej, den store opbakningen vi mærker og ikke mindst det store drive vi selv mærker, fordi vi helt igennem synes det er skide sjovt! 😀

 

Logo

Udvikling af logo, puha ja! Det har været en opgave, vi på alle måder har undervurderet, og et meget godt eksempel på en opgave vi måske ikke havde nogen synderlig holdning til, men som vi med hjælp og ærlige kommentar fra vores kære følgere på Instagram – fandt ud af, er enormt vigtigt for virksomhedens udtryk, professionalitet og succes.

Vi fik en kær ven, Michael (fra Bente og Michael – Nybyggerne 2018) til at lave et første udkast på et par logoer, som vi satte til afstemning på instagram og bad vores følgere stemme om hvilken et af de tre udkast de bedst kunne li’. Ret hurtigt stod det klart, at mange flere end vi i vores vildeste fantasi havde forestillet os, havde stærke holdninger til hvordan vores logo skulle se ud. Vi blev ærligtalt oversvømmet i lange kommentar med gode råd om logoer, font typer, farver, differentiering fra andres logoer osv. Enormt vigtige beskeder for os, og et kærligt skub i den rigtige retning imod det helt rigtige logo for Crafted by MK.

Vi genovervejede og gentænkte vores logo, og bad flere forskellige om at tegne, hvad de mente ville være det rigtige logo for os og ud af de mange muligheder, var der i vores øjne en klar vinder.

Michael har videreudviklet og raffineret logoet, sammen har vi valgt farverne ( to af Maria’s yndlings linoleums farver ) og nu er vores færdige logo endelig blevet til.

Vi er meget glade for, alt den hjælp vi har modtaget undervejs, vi føler os utroligt privilegeret over, at så mange mennesker har lyst til at følge med på vores rejse, og ikke mindst forholder sig til hvad vi laver. Så tusind tak for det – uden jer havde vores logo set helt anderledes ud.

 

Craftedbymk.com

For os er næste skridt projekt hjemmeside, endnu en ting vi ikke ved så meget om! Vi er så småt gået i gang med at vælge platform, tema og har allieret os med en ekspert på området. For ja, nu handler det om at bygge en SEO optimeret hjemmeside der hitter højt i googlesøgemaskinen – meget mere om det, i et af de næste blogindlæg!

 

Til sidst er der bare at ønske jer alle en rigtig god søndag – og tusind tak fordi i læser med.

 

Send os endelig en besked hvis du ligger inde med spørgsmål, forespørgsler på indretning eller møbler, så skal vi gøre vores bedste for at komme med et godt svar.

 

Husk vi står på Sønderboulevard (Vesterbro) om en uge søndag d. 3 og sælger ud af vores prototyper – kom forbi og sig hej og se vores produkter i levende live 🙂

Del denne post