Ben til ethvert bord

Til ethvert bord hører sig et par flotte stænger! Bordben er en nødvendighed og bestemt også en mulighed for at skabe et fuldendt bord – derfor har vi designet tre forskellige typer bordben med hvert deres udtryk. Benene er alle stilrene og passer det skandinaviske look vi ønsker i vores design. 

Nedenfor har vi med et par ord prøvet at beskrive de tre forskellige typer bordben. 

’Klassikeren’

Disse U-formede klassiske bordben, hylder med deres simple look det nordiske design. Det er et kraftfuldt bordben af højeste kvalitet som er designet med fokus på funktionalitet, uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Bordbenet er dansk designet og har en overflade-finish der afspejler kvaliteten.

’Klassikeren’ er et bordben der står med rank ryg. Det tilfører lethed og et svævende udtryk til enhver bordplade. Bordbenet er lavet af metal, der giver et stabilt ståsted og kan klare stor vægt.

’Den svævende’

Dette konkave bordben har et stilrent udseende der tilfører bordbenet et elegant og ophøjet look til bordpladen, heraf navnet ’den svævende’. Bordbenet er skabt til funktionelt brug, og designet til det nordiske hjem. Bordbenet er vinklet således at der skabes behagelige siddepladser omkring hele bordet, perfekt til de store familiemiddage.

Bordbenet er lavet af metal, som sikre et stabilt og elegant look, samtidig med en stor bæreevne.

’Den skæve’ 

’Den skæve’ er endnu et af vores egne bordben, med inspiration fra ’klassikeren’. Med en lille vinkling i benets statur er ’den skæve’ blevet til et elegant og yndefuldt bordben.

Benene er udtænkt med udgangspunkt i det enkle design og med god stabilitet. Bordbenene er lavet i metal og derefter overfladebehandlet i aller højeste kvalitet.

Ben til ethvert bord.. og til din nye bænk!

Benene fås i forskellige dimensioner passende til  vores forskellige typer border; spiseborde, skriveborde, sofaborde og bænke.

Det er bestemt ingen hemmelighed at vi er glade for farver, derfor har vi foruden sorte og hvide bordben, valgt at introducere to speciel edition farver, og gæt engang en farve J

Sæt farver på..

Sig hej til den evigt smukke og eftertragtende Miss Powder – nu også farven på dine bordben! Et modig, feminint og bestemt et misundelsesværdigt valg.

Hvis det bliver en postgang for feminint til dig, så er der andre muligheder med farven Midnight Blue – et roligt farvevalg til dig der tør udfordre sorte bordben.

Vi glæder os til at høre jeres mening om vores bordben – og husk du også kan købe bordbenene alene lige HER!

Del denne post

1 kommentar til “Ben til ethvert bord”

Der er lukket for kommentarer.