Tak Tak & af hjertet tak!

Der er nu gået et år siden vi startede Crafted by MK – et år som er gået ufattelig stærkt og hvor vores liv har taget en drejning vi ikke troede var mulig.  Vi har skabt en virksomhed der vokser, og hvor ordrerne kommer strømmene ind (og tusind tak for det!). Vi elsker at I giver os muligheden for at være kreative, vi nyder hver og en af jer, der kommer forbi vores værksted og ser på linoleumsfarver og stiller nysgerrige spørgsmål. Vi glæder os over hver en forespørgelse, der kommer på Facebook og Instagram og ikke mindst jer der besøger vores hjemmeside og benytter vores webshop.
Vi nyder hver eneste dag!

Meget er sket, og i dag vil vi gerne benytte chancen til at stoppe op og takke alle de mennesker omkring os, der har været med på rejsen! 

Tak til Michael Grønlund, der fra start af hjalp os med at skabe et logo og en identitet, og som vi desuden kommer til at lave et samarbejde med i løbet af året, hvor vi skal på messe sammen.

Stor tak til Christian Seidel som vi deler værksted med. Tak for du turde tage chancen og lade to ingeniører prøve kræfter med livet på ”Værket” (vores daglige tale for værkstedet) og tak fordi du igen og igen står til rådighed med gode råd og faglig indsigt.

Tak til Michael Kjaer, der umotiveret kom forbi os på Onkel Danny’s marked sidste år og sagde, hvaa… har I brug for lidt hjælp til at bygge en hjemmeside? Hvorefter vi så på hinanden og i kor svarede JA! Siden da har du været en kæmpe hjælp til alt hvad der hedder web og sociale medier. Du er en tålmodig mand, der pænt besvarer alle vores (uden tvivl) mindre begavede spørgsmål omkring SEO, Google Ads og ikke mindst Hipstergram! Og nåå ja, så havde vi da også verdens hyggeligste photoshoot (3 rukies uden nogen erfaring), men med en skål fyldt med mint-pastiller. I hvert fald er der ingen tvivl om at vores online tilstedeværelse er noget helt andet takket være dig.

Og så skal der lyde et kæmpe stort tak til Nicoline Weber, som er vores nyeste medlem af Crafted-familien. Nicoline har i den grad løftet vores social media platform til et helt nyt niveau, og det er vi fantastisk glade for. Og bare rolig, der er mange flere spændende initiativer på vej.

Sidst men ikke mindst skal der lyde et UNDSKYLD til vores familier, venner og omgangskreds, der sjældent får os at se, men som trofaste følger med på de sociale medier – vi er så glade for jeres opbakning og virtuelle high fives og husk i er altid meget velkomne på værkstedet <3

Vi glæder os til endnu et år med Crafted by MK og håber på at kunne udvide familien yderligere.

Tak til alle jer der følger med – uden jer var Crafted by MK bare en drøm!

Del denne post

2 kommentarer til “Tak Tak & af hjertet tak!”

  1. Bente Grønlund

    Tillykke med første år. 🙂 Det er med stor fornøjelse vi følger jer og glæder os til at følge jer på den videre færd. Kh Michael og Bente

  2. Palle Robert Jensen

    Det bliver vildt spændende at følge jer i fremtiden, vi glæder os til at se jeres nye idéer ført ud i livet, og vi kommer meget gerne på besøg, men mit understel skal lige komme sig lidt mere. Knus til jer begge, og stor hilsen til alle de mennesker der her hjulpet og hjælper jer. hilsen Morfar.

Der er lukket for kommentarer.