Wahou og juhu – endelig og langt om længe!

Vi har fået en hjemmeside – Craftedbymk.com – Check it out

VI ER STOLTE & HAMMER GLADE 😀

Og vildt spændte på hvad i synes om den?

Det er lige præcis 1 år siden vi startede optagelserne på Nybyggerne! Kun 1 år! Der er sket uendelig mange ting siden den dag.

Den dag hvor vi for første gang stod på en byggeplads i Hedehusene foran Gul lejlighed. – Gode gamle gul lejlighed <3

Her et år senere kan vi se tilbage på et travlt år, med mange jern i ilden, mange store oplevelser og beslutninger og ikke mindst et år som har været med til at ændre vores liv. – og ihh hvor vi har lært utroligt meget.

Vi tog springet, udi de selvstændiges verden. Uvidende om hvad der ventede os – men med massere af ideer! I dag kan man vidst roligt sige at vi stadig er uvidende på mange områder, men med hinanden i hånden tager vi et skidt af gangen, og så længe vi synes det er sjovt og så længe I har lyst til at følge med os – så fortsætter vi med højt humør.

I dag trykker vi ’Go Live’ med vores helt egen hjemmeside, som i høj grad handler om vores brand og vores produkter – Craftedbymk.com

Det har været en lang rejse og vi er kun lige startet men vi er meget glad for det dette store næste skridt på vores lille virksomheds vegne. Følg endelig med og del rigtig gerne vores side.

Vi bliver nød til at sige et kæmpe tak til manden bag @MichaelKjaer – Headachemedia.com -Michael er en skide dygtigt multimedie designer (hvad søren hedder det?) og desuden er han en mindst lige så dygtig fotograf.  Uden ham havde vi ingen hjemmeside haft og den var aldrig blevet så fin! – Så en kæmpe trommehvirvel og tusind tak til Michael.

Check vores nye hjemmeside ud og fortæl os endelig om jeres oplevelse – vi bliver jo kun bedre af feedback.

Mange forventningsfulde sommerfugle i maven 

Kristian & Maria

Crafted by MK

Del denne post

1 kommentar til “Wahou og juhu – endelig og langt om længe!”

  1. Hej med jer ❤️ Kære Maria og Kristian Wauuu hvor er I dygtige, det er helt vild hvad I har nået…. i har været ude på en kanon lang og spændende rejse…. det sidste års tid ☘️ Det er så godt I har gjort det….og turde at gøre det….så mange og helt fantastiske ideer I har. Jeg/ vi synes…det er så fantastisk flot …alt hvad I kan designe og udføre. En super fin hjemmeside…ja “ Michael” gør det godt. Jeg er sikker på ☘️…at….dette er starten…hjulene ruller og eftkerspørgslen bliver stor…. I får så god en forretning. De kh. herfra….Allan og Moster

Der er lukket for kommentarer.